internetový armádní magazín

Nový tank francouzské armády bude francouzsko-německé konstrukce a výroby

07.03.2017 18:40

Podle představitelů výzbrojního úřadu francouzského ministerstva obrany je dnes již jasné, že nové tanky francouzské armády, které by měly přijít kolem roku 2030 budou společné francouzsko-německé konstrukce a výroby. Ta bude zajištěna společností KNDS, která vznikla nedávno spojením německé firmy Krauss Maffei Wegmann a francouzského podniku Nexter Systems.

Nový francouzsko-německý tank bude navazovat na německé tanky velmi úspěšné řady Leopard 2 a francouzský typ AMX Leclerc. Předpokládá se, že německá část KNDS bude mít na novém tanku na starosti korbu a motor s převodovkou a francouzská část bojovou věž. V tanku budou zúročeny veškeré výzkumné programy, kterými se německé a francouzské firmy v minulosti zabývaly a budou použity i zatím blíže neznámé technologie. Militarybox, CC BY-SA

                                          AMX Leclerc - francouzský hlavní bojový tank

                                                         (foto: AlfvanBeem / PD)

 

Diskusní téma: Nový tank francouzské armády bude francouzsko-německé konstrukce a výroby

Datum: 23.03.2023

Vložil: Saralam

Titulek: deSara thanks for my account now

thanks for approve my account :)

deSara

Datum: 18.11.2022

Vložil: BadSantarsk

Titulek: hello there. What can i do for you

hello there. What can i do for you hehes thanks

i registered 2 weeks ago but i cant find where can i search any words.

thanks for help :)

Datum: 30.04.2021

Vložil: killdit

Titulek: Como se llamo esto

Como se llamo esto i am from SPAIN

Datum: 23.04.2021

Vložil: Kevinzic

Titulek: сайт

Hi, here on the forum guys advised a cool Dating site, be sure to register - you will not REGRET it [url=https://bit.ly/3sCrmNV]https://bit.ly/3sCrmNV[/url]

Datum: 28.09.2020

Vložil: slovaIniSp

Titulek: tiktokfreefollowers.net - Tik Tok Free Likes And Fans No Verification 2020

[url=https://hemodialise.blogs.sapo.pt/tik-tok-followers-2021-with-multiply-589]get fans for tik tok[/url]

TikTok is an application that has tik tok followers free replaced Musical.ly - in 2017, Musical.ly was bought for a billion dollars by the owner of TikTok, the Chinese company Bytedance. ... TikTok can be described as a combination of Snapchat and Spotify. Users create gruff recordings impure taking into consideration popular music.

According to the tik tok free fans 2020 lawsuit, TikTok likes free is to comprehensive data that can be used to identify, profile and track users in the united States. The Chinese company ByteDance, which owns the application, which is well-liked especially along with teenagers, would benefit from these activities, because the obtained data can be used, in the middle of others, for digital advertising targeting purposes.

CNet barbed out that the prosecution adjoining TikTok is choice concern adjoining this application, which has already been downloaded over 1.5 billion become old worldwide (data from November 2019). The application is plus mammal watched by the US military, which is to audit it in terms of realistic threats to US national security.
Is Tik Tok a spy app? This is what the hackers of the Anonymous intervention say. ... Anonymous claims that free tik tok coins TikTok is truly malware next the primary task of collecting hurting addict information and passing it upon to Chinese ordinary services.

TikTok has not nevertheless addressed the tik tok hack 2020 allegations made by no human Anonymous. He in the past expressed his own doubts very nearly the security of the Chinese application, in the midst of others the US government, which banned US troops from using TikTok for dread of confidentiality.

KW:
TIKTOK Netflix Hack SEPTEMBER 2020
Free TIK TOK Coins No Human Verification SEPTEMBER 2020

Datum: 17.05.2019

Vložil: terwixonse

Titulek: Lahko pomagam pri razvoju foruma

I am from Slovenia. I can help with build this forum. Thanks for approved.

Jaz sem Slovenka. Lahko pomagam pri razvoju foruma.

Datum: 05.02.2019

Vložil: taomiwersta

Titulek: It is possible. I can do it

I am toamiwersta and i would to help you. Anyone?

Datum: 24.12.2018

Vložil: ltonFOG

Titulek: Hi everyone. I need to help

I am ltonser. I need help. What can i do it?

Datum: 10.03.2017

Vložil: Rase

Titulek: MCGS

Projekt se oficiálně jmenuje Main Ground Combat System - MCGS, výrobce KNDS. Bundeswehr si ho může zavést jako Leopard III, Francouzi jako Leclerc II a jestli se někdy dostane k nám, může to být třeba T-30M1CZ :D

Datum: 10.03.2017

Vložil: Pepe

Titulek: Re: MCGS

Myslím si, že jméno bude jenom jedno, i když představa, že se Němci s Francouzi dokáží dohodnout je těžká. Ten tank bude reprezentativní kousek firmy KNDS, který bude nutné prodat i několika dalším armádám ve světě a různá jména by to zbytečně komplikovala.

Vyhledávání