internetový armádní magazín

Přeměna Su-30MKI na Super Suchoj

16.08.2016 13:10

Představitelé indického vojenského letectva potvrdili značný pokrok v jednání mezi Indií a Ruskem ve věci modernizace těžkých víceúčelových bojových letounů Suchoj Su-30MKI. K uzavření indicko-ruské smlouvy o modernizaci letadel v hodnotě téměř devět miliard dolarů by mělo dojít ještě před koncem letošního roku.

Předpokládá se, že modernizovaná verze letounu Su-30MKI, zatím označovaná jako Super Suchoj, získá nový radiolokátor s aktivní fázovanou anténou (pravděpodobně půjde o podobný radiolokátor jaký bude použit na letounech MiG-35), nové povrchové materiály a nátěry ke snížení radiolokační odrazné plochy, nový systém radio-elektronického boje a nové zbraně. Modernizací projde i avionika a některé další systémy.

Indické vojenské letectvo má v současnosti asi 222 letadel Su-30MKI, přičemž celkem jich bylo objednáno 272. Indická společnost HAL, která letouny vyrábí na základě licence momentálně dodává kolem dvanácti strojů ročně. Militarybox, CC BY-SA

                                                                 Suchoj Su-30MKI

                                                 (foto: Hemant.rawat1234 / CC BY-SA)

 

Diskusní téma: Přeměna Su-30MKI na Super Suchoj

Datum: 17.10.2016

Vložil: george

Titulek: .:)


haha ale existuje jen vy čecháčci zas hovno víte, bežte si hrát s vasimi pronajmutymi gripeny. :D

Datum: 18.08.2016

Vložil: Cateye

Titulek: Co na to jsk?

Indové by se měli raději nejprve poradit s naším analytikem, podle něhož žádný AESA radiolokátor v ruském provedení neexistuje a vše je jen maskirovka.

Vyhledávání

 

 

 

 

faynmobil120x600.gif