internetový armádní magazín

VOP CZ A NIMR Automotive na veletrhu MSPO

05.09.2017 13:15

Společnosti VOP CZ a NIMR Automotive budou prezentovat na 25. mezinárodním obranném veletrhu MSPO v Kielcích v Polsku 5. až 8. září společný projekt v oblasti vojenských vozidel, NIMR AJBAN 440N. Toto vozidlo demonstruje více než dvouleté, úspěšné strategické partnerství obou firem.

                                                           NIMR AJBAN 440A

                                                          (foto: VOP CZ / FU)

 

AJBAN je známé jako vysoce mobilní pancéřované vozidlo s pohonem 4x4, které nabízí výjimečnou schopnost jízdy v terénu, spolehlivost i výkon. Vozidlo NIMR 440N prošlo celou řadou úprav umožňujících plné ovládání a využití i za chladných klimatických podmínek podle vojenské normy STANAG 2895 (- 32° C až + 55° C). Další změny podle směrnic NATO zahrnují např. úspěšnou úpravu elektromagnetické kompatibility podle požadavku standardu MIL-STD 416F.

"Jsem rád, že můžeme ukázat výsledky našeho partnerství s NIMR Automotive na největší vojenské výstavě ve střední a východní Evropě. NIMR 440N splňuje řadu požadavků v rámci regionu, a tak se těšíme na jeho představení zástupcům ozbrojených sil z řady zemí", komentuje účast na veletrhu ředitel podniku VOP CZ, Marek Špok.

Partnerství NIMR Automotive a VOP CZ představuje pro ozbrojené síly armád ve střední a východní Evropě přesvědčivý argument pustit se do rozsáhlých programů modernizace. Lokální výroba vozidel s variantou NATO a v kombinaci se silnou poprodejní servisní základnou zajišťovanou podnikem VOP CZ v České republice umožňuje uspokojovat i zvýšenou poptávku při modernizaci flotil obrněných vozidel v celém regionu.

Dr. Fahad Saif Harhara Al Yafei, generální ředitel společnosti NIMR Automotive k tomu uvedl: "Jsme přesvědčeni, že díky spolupráci s VOP CZ jsme schopni plnit požadavky na obrněné vozové parky pro země V4 nebo i pro další zájemce. Proto přijíždíme předvést naši spolupráci a naše vozidla na veletrh MSPO. Abychom ukázali, že naše nabídka může uspokojit nové strategické požadavky v regionu i při velkém zájmu o tuto třídu vozidel. "

Společnost VOP CZ má s NIMR Automotive pevný dodavatelský vztah, již více než dva roky vyrábí pro NIMR pancéřové kabiny vozidel AJBAN 440A. Tato spolupráce následně poskytla nové možnosti pro rozšíření spolupráce a působení na trhu ve zdejším regionu, konkrétně výrobu, prodej a servis celé řady vozidel NIMR ve střední a východní Evropě. Militarybox, VOP CZ, s.p., NIMR Automotive, Tisková zpráva

 

Diskusní téma: VOP CZ A NIMR Automotive na veletrhu MSPO

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání