internetový armádní magazín

Afghánistán chce ruské Mi-35, chybí mu však peníze

01.08.2016 18:50

Rusko a Afghánistán v současné době vedou jednání o různých možnostech dodávek ruských bitevních vrtulníků Mil Mi-35 afghánským ozbrojeným silám. Afghánistán bitevní vrtulníky chce a potřebuje, ale nedostává se mu finančních prostředků na jejich pořízení. Afghánská vláda by ráda dojednala bezplatné dodávky ruských strojů, ale Rusko tomuto již není nakloněno.

Rusko nedávno dodalo bezplatně do Afghánistánu asi deset tisích útočných pušek Kalašnikov a další nespecifikované vojenské vybavení, za bitevní vrtulníky však chce získat nějaké platby. Ve hře je návrh na pořízení vrtulníků Mi-35 pro afghánské ozbrojené síly armádou Spojených států. Militarybox, CC BY-SA

 

                                                                  afghánské Mi-35

                                                                 (foto: USAF / PD)

 

Diskusní téma: Afghánistán chce ruské Mi-35, chybí mu však peníze

Datum: 02.08.2016

Vložil: Sd

Titulek: To je ale cirkus

No to je ale ironie. Mi 24 co měla ničit západní techniku v Německu si teď budou američané kupovat a dávat Afgánistánu. A Mi-24 co v Afghánistánu plnil srdce hrůzou při sovětské invazi je nyní žádaný jak mraky.
Tom Hanks ty stingery do Afgošu dodával zbytečně:::))))))))

Datum: 01.08.2016

Vložil: alexa123

Titulek: .

"deset tisích útočných pušek Kalašnikov" ma možno hodnotu jedného Mi-35.
Rusi by boli blbí, keby zadarmo dodali ďalších XXX MI-35. Ale žiadne obavy - Afganci svoje vrtuľníky dostanú - na financovanie sú predsa USA. Nakoniec spokojní budú všetci - Afganci, Rusi a USA.

Vyhledávání