internetový armádní magazín

Nože ACTA NON VERBA KNIVES

30.08.2018 18:35

ACTA NON VERBA KNIVES je značka nového Českého výrobce specializujícího se na vysoce kvalitní kapesní a pevné nože světové úrovně.

Více než 20 měsíců příprav a pečlivého utajování celého projektu, vyvrcholilo v posledních dnech spuštěním prodeje této značky. Společnost sídlící v úplném centru Prahy, s továrnou v Moravských Budějovicích, zahájila v posledních dnech prodej v České republice a Evropě a představila své základní portfolio.

ACTA NON VERBA KNIVES vstupuje na trh s celkem 58 modely zavíracích a pevných nožů, které jsou rozděleny do devíti modelových řad.

Nová značka nožů chce oslovit každého, kdo hledá nejenom světovou kvalitu materiálů a prvotřídní zpracování, ale také symboliku a poselství nebo národní hrdost.

Nože ACTA NON VERBA jsou určeny lovcům a členům ozbrojených složek, ale také sběratelům, turistům, dobrodruhům nebo obyčejným lidem, kteří se rozhodli žít podle prastarého poselství „ACTA NON VERBA – ČINY, NE SLOVA“.

Značka své produkty vyrábí pomocí nejmodernějších metod, technologií a výhradně z prvotřídních materiálů vyrobených v České republice a Evropě. Na všechny nože ACTA NON VERBA poskytuje výrobce doživotní záruku. Militarybox, ACTA NON VERBA KNIVES, Tisková zpráva

Diskusní téma: Nože ACTA NON VERBA KNIVES

Datum: 01.09.2018

Vložil: Kamil

Titulek: Konkurence pro Mikov

Pane Pavle, jako nezávislý a nezaujatý milovník nožů si myslím, že ty Vaše urážky vůči Mikovu sem vůbec nepatří. Z Mikovem vyrůstám a myslím si, že se nemají za co stydět. Nevím co Vám udělali, ale cítím ve vašich řádcích, že je to hodně osobní. Touto cestou přeji oběma nožířským firmám mnoho úspěchů. Kamil Zezula

Datum: 02.09.2018

Vložil: Pavel

Titulek: Re: Konkurence pro Mikov

Kamile, verte mi, ze to neni vubec osobni. V Mikovu ci pro Mikov jsem nikdy nepracoval a pokud se jedna o pana designera, tak o nem vim pouze z prispevku na internetu. Ci mi vsak na Mikovu vadi je zkracene receno: stale stejne produkty, ceny produktu, ktere neodpovidaji kvalite materialu a provedeni a neschopnost uvest nove produkty na trh (viz Princ, Hubert, Elipt). Produkty Mikovu znam, mel jsem jich v ruce dost a jeden nuz mame dokonce doma (rybicka, kterou jsem koupil z nostalgie svemu synovi, jak jeho prvni nozik). S pozdravem Pavel Zeman

Datum: 31.08.2018

Vložil: Pavel

Titulek: Konkurence pro Mikov

Každá konkurence pro Mikov je vítána. Třeba se v Mikovu proberou, nebo to definitivně zabalí. Sám jsem překvapen, že s tím, co Mikov nabízí, Mikov ještě nezkrachoval. Je to smutné, že Mikov jde neomylně a jistě do kopru. Když Ondřej Němec (autor populárního listu od Mikovu) z Mikovu odešel, říkal jsem si, kde se asi tak objeví. No a …………….. světe div se, objevil se jako společník v této nové firmě ANVK. Zjevně brzy pochopil, že v Mikovu ten neutěšený stav není možné zvrátit, protože ve vedení té firmy sedí samí idioti. A to takoví idioti, že si nechali odejít jediného schopného designéra, co tam měli a ten teď pracuje na sebe jako jejich konkurence. Dobře vám tak Mikováci.

Datum: 31.08.2018

Vložil: Pavel

Titulek: Re: Konkurence pro Mikov

Jinak samozřejmě přeju klukům hodně štěstí. Ať se daří.

Datum: 30.08.2018

Vložil: Xawier

Titulek: Slušná...

...komerční prezentace. Ale i zajímavá a podnětná zpráva. Přeji firmě hodně zdaru!

Datum: 30.08.2018

Vložil: Militarybox

Titulek: Re: Slušná...

Dobrosrdečnosti není nikdy dost, ty nože jsou na obrázcích dost hezké.

Záznamy: 1 - 6 ze 6

Vyhledávání